Na trhu s palivy jsme 31 let

07. 04. 2016

I s Vaším přispěním je firma uhelné sklady Buťa na trhu s palivy 31 let.

Za tu dobu se mnohé změnilo, nakládání na šachtách, skladování i rozvoz paliv.

Naše nároky na skladování paliv se zvýšily, veškeré palivo uskladňujeme v uzavřené hale, do které neprší, nesvítí slunce a nemají vliv povětrnostní podmínky - sníh, déšť. Když přijede kamion , uhlí vysype v hale, tím je zajištěna minimální manipulace paliv. Před nakládkou se zbavují mouru - kátrují, to je skrytá sleva, kterou si mnohý ze zákazníků neuvědomuje. Pokud přijede cizí dopravce pro uhlí, nakládáme zdarma - další skrytá sleva.

Uhlí s nejnižší výhřevností a vysokém podílu vody, jsme přestali odebírat, jelikož při jeho vysušení docházelo k rozpadu. Nebyl by problém pro naší firmu dodat tento druh paliva, ale šli bychom přes naše rozhodnutí prodávat méně kvalitní uhlí za cenu uhlí,  u kterého se ohřejete.

Dalším zbožím je pytlované uhlí, brikety - vážené v pytlích po 20 kg, v taškách po 10kg, ekobrikety 10 kg, podpalové dřevo cca 5kg, krbové dřevo 15kg, krbové 5kg.

Jako doplňkový prodej máme skladem čtyři druhy štěrků, dva druhy písků po dohodě se zákazníkem můžeme sehnat i jiné štěrky, písky.

Naše oficiální otevírací doba je celoroční od úterý do pátku od 7:00-15:30 v sobotu od 7:00 - 14:00  mnohým zákazníkům vycházíme vstříc a po telefonické domluvě na ně počkáme s nakládkou na jejich vlastní naložení.

U nás se platí hotově, platební kartou v expedici skladu, našim  stálým zákazníkům poskytujeme platby na fakturu. 

Abychom uspokojili zákazníky i sebe a dali najevo naše čestné jednání, daňové doklady s veškerými náležitostmi vystavujeme přes systém propojený váhou, který je připojen na evidenci tržeb. Žádné rukou psané doklady. Uvedené ceny jsou včetně DPH i daně z pevných paliv. Když vyjíždíme k zákazníkovi, na dokladu je zvlášť rozepsána cena za palivo, za dopravu nebo uskutečněnou skládku. Obsluha – řidič, je vybaven hotovostí na vrácení nazpět. Zákazníkům nebráníme být u vážení i nakládky paliv. Pokud si přijedou zákazníci pro palivo, vidí na displej již z váhy a další displej, který je umístěný v kanceláři.

Za kolektiv uhelných skladů Buťa, bych Vám chtěla poděkovat za Vaší věrnost a dosavadní přízeň.  

Eva Buťová