!!! DŮLEŽITÉ INFORMACE !!!

NOVÁ PROVOZNÍ DOBA OD 01.10.2018 - 31.05.2019

PONDĚLÍ - ZAVŘEVO 

Úterý - Sobota  7:00 - 15:30 ( konec pracovní doby dle objednávek )

 

VELIKONOČNÍ SVÁTKY ZAVŘENO 19.04.-22.04.2019

 

 Související obrázek

 Zásady ochrany osobních údajů GDPR jsou ve složce články.

 

Poptávka

Poptávka

 info-uhlí 
Vážení zákazníci, objednávejte si prosím skládky pasem včas, je na ně delší čekací doba.
Na vysypání jsou dovozy cca do 24 hodin.
Pro uhlí si můžete poslat i svého dopravce, předem si ověřujte zda je vámi vybraný druh skladem. 
Děkujeme za pochopení Uhelné sklady Buťa

Rozvoz paliv provádíme vlastními vozidly. Prodávané uhlí, brikety i koks je kvalitní, suché a tříděné. Po dohodě dovezeme palivo i v sobotu v období říjen až květen. Pro vámi zvolený druh paliva si můžete poslat i svého dopravce nebo si přijet sami vlastní dopravou. Nakládáme ZDARMA.

platba kartouPosíláme potvrzující e-mail o převzetí objednávky.

U nás můžete platit kartou (pouze v provozovně/skladu).

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin. 

GDPR

Zásady ochrany osobních údajů.

Jméno a příjmení živnostníka:  Eva Buťová

IČO: 69272590

Sídlo provozovny: Vykmanov 23, 363 01 OSTROV

e-mail:  eva.butova@seznam.cz

tel.:  736 541 541, 353 822 272

dále jen „Správce“

 Vážení klienti,

abych mohla plnit závazky ke svým klientům a dalším institucím a zákonným požadavkům podle legislativy, musím zpracovávat některé vaše osobní údaje. K tomu sděluji:

 · Správcem osobních údajů podle Nařízení (EU) 2016/679 (GDPR) je Správce.

· Vaše osobní údaje zpracováváme z důvodu vyřízení Vašich objednávek a řešení reklamací.

· Zpracováváme vaše jméno a příjmení, doručovací adresu, e-mail, telefonní číslo, číslo bankovního účtu, jméno příjmení živnostníka, IČO pokud jste plátci DPH i DIČ, objednané zboží a jeho cenu.

· Právním důvodem tohoto zpracování je plnění smlouvy. Uvedené osobní údaje za tímto účelem zpracovávám po dobu 10 let.

· Ochrana vašich osobních údajů odpovídá požadavkům Nařízení (EU) 2016/679 (GDPR)

· Abychom vás mohli informovat o aktuálních nabídkách a slevách, zpracováváme vaše jméno a příjmení, telefonní číslo, e-mail. Právním důvodem tohoto zpracování je váš souhlas, který mně poskytujete a který můžete kdykoli odvolat.

· Vaše osobní údaje poskytujeme jen institucím k tomu zmocněným zákonem, nikomu jinému Vaše osobní údaje bez vašeho výslovného souhlasu neposkytujeme. Tento souhlas můžete kdykoliv odvolat.

· Při zpracování Vašich osobních údajů nebude docházet k automatizovanému rozhodování ani k profilování.

 · Nejmenovala jsem pověřence pro ochranu osobních údajů, nepověřila jsem zpracováním Vašich osobních údajů žádného zpracovatele ani neurčila zástupce pro plnění povinností ve smyslu GDPR.

· Nemám v úmyslu předat Vaše osobní údaje do třetí země, mezinárodní organizaci nebo jiným, osobám.

· Kdykoliv máte právo odvolat svůj souhlas se zpracováním osobních údajů, právo požadovat ode mne jako Správce přístup ke svým osobním údajům, jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení zpracování, a vznést námitku proti zpracování, máte právo na přenositelnost těchto údajů k jinému správci, jakož i právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, máte-li za to, že při zpracování vašich osobních údajů postupuji v rozporu s GDPR. 

Do poznámky prosím zapište větu: Souhlasím se zpracováním osobních údajů.

Ve Vykmanově, dne 24.05.2018

Kontaktní údaje
Objednávka
Poznámky